AKTIVITETER 2017

Onsdag 1. februar kl 19 på Skedsmotun: Medlemsmøte.
Kåsør og visesanger Louis Jacoby.

Torsdag 9. mars kl 19 på Huseby: Årsmøte.
Etter møtet kåserer  forfatteren Øystein Morten om «Jakten på Olav den Hellige».

Torsdag 27. april kl 18: Vårvandring i Solbergområdet m/kjentmann.
Oppmøte ved Hundehotellet/Langgata.

Fredag 25. august kl 17-20: Møt oss på Sagelvafestivalen i Mølleparken, Sagdalen.

Helgen 2.-3. september kl 12-16: Husebymarkedet. Huseby Gårds Venner har ansvar for kafeen i museets hovedbygning og kan trenge litt hjelp.

Torsdag 7.9 kl 12-14: Eldrefestival Huseby. Huseby Gårds Venners styremedlemmer serverer kaffe og vafler på plenen utenfor bestyrerboligen.

Søndag 10. september kl 12: Høsttur til Oslos daler – Maridalen og Sørkedalen.
Guide Tore Faller, Maridalen Historielag. Buss fra Huseby kl. 11.00. Påmelding.

Søndag 17. september kl 12-16: Kulturminnedagene i Skedsmo 2017. Bli kjent med Skedsmos historie!

Lørdag 30. september kl 12-16: HGVs siste sommerkafé i hovedbygningen. I år blir det tradisjonsmat fra Østlandet.

Torsdag 12. oktober kl 19 på Huseby: Historielagets medlemsmøte.
Orientering om Husebylåven ved avd. sjef Jan O. Teksum, Skedsmos kulturseksjon.
Trubaduren Tom Bengtson fra Rælingen underholder. Entré kr 50,-.

Onsdag 18. oktober kl 12-14: Temalunsj i hovedbygningen om Martha Korset kafé. Etter kafémat og historier fra noen som husker, synger Øyvind Sund lokale viser.

Onsdag 15. november kl 12-14: Temalunsj i hovedbygningen med lokale idrettsstjerner – Reidun Buer, Ola Wærhaug og Erling Stranden.

Søndag 3. desember kl 16: Julegrantenning på plenen utenfor bestyrerboligen i samarbeid med Skedsmokorset vel.

Torsdag 7. desember kl 19 på Skedsmotun, Helse- og velferdslokalet: Julemøte.
Einar Lunde kåserer.
———————————————————–

Huseby Gårds Venner har lørdagskafé i bestyrerboligen hver lørdag kl 12-14 fra og med 7. oktober. Avsluttes med risgrøt og julesanger lørdag 16. desember.